Erste nekretnine d.o.o. specijalizirano je trgovačko društvo za poslovanje nekretninama u vlasništvu Erste & Steiermärkische banke.

Erste nekretnine osnovane su radi proširenja ponude usluga i proizvoda grupe u segmentu poslovanja s nekretninama. Osim što se bavi procjenama nekretnina i nadzorom, tvrtka posluje i kao posrednik na tržištu nekretnina te kao konzultant za poslovanje s nekretninama. Erste nekretnine posluju u cijeloj Hrvatskoj, a u suradnji sa sestrinskim tvrtkama prisutne su i na mnogim tržištima Srednje i Istočne Europe.

Erste nekretnine dio su Erste grupe u Hrvatskoj koju predvodi Erste & Steiermärkische banka kao osvajač "Zlatne kune" za najuspješniju banku u Hrvatskoj u 2005., 2006., 2008., 2010., 2011. i 2012. godini, po izboru Hrvatske gospodarske komore. Danas, Erste&Steiermärkische Bank d.d. posluje putem 131 poslovnice, uključivo 13 komercijalnih centara, 8 poduzetničkih i 9 profitnih centara za korporativne klijente te bankomatske mreže od oko 630 bankomata.

Zajednički rad na novim proizvodima i uslugama unutar Erste grupe klijentima omogućuje potpuno rješavanje svih financijskih potreba na jednom mjestu.

Erste - jedno ime za sve financijske usluge!

Što nudimo?

Uz samostalnu prisutnost na tržištu, Erste nekretnine usko surađuju s Erste bankom kako bi pratile investitora u svim fazama razvoja nekretnina te mu omogućile ostvarenje željenih ciljeva na najefikasniji način.Vrsta usluga:                                               Pruža ih:

Procjena vrijednosti nekretnina                  Erste nekretnine

Izrada investicijske studije                        Erste nekretnine

Kreditiranje                                                Erste banka

Financijski nadzor                                       Erste nekretnine

Marketing nekretnina                                  Erste nekretnine

Prodaja nekretnina                                     Erste nekretnine

Stambeni krediti                                          Erste banka

Pretraga

Upisane pojmove razdvojite zarezom Detaljna pretraga
  • -
  • -
  • -
Brza pretraga