Procjene nekretnina obavljaju visokokvalificirani stručnjaci i ovlašteni sudski vještaci Erste nekretnina. Također, Erste nekretnine koriste i mrežu vanjskih suradnika, ovlaštenih sudskih vještaka za procjenu nekretnina s dugogodišnjim iskustvom.

Na temelju provjere vlasničke dokumentacije i detaljnog pregleda nekretnine obavlja se procjena vrijednosti bilo koje vrste nekretnine. Procjena se klijentu daje u formi elaborata o vrijednosti nekretnine. U elaboratu se radi detaljan izračun vrijednosti nekretnine sukladno metodama koje su za pojedinu nekretninu najpogodnije. Uz to, elaborat sadrži i fizički opis nekretnine te osvrt na njezino pravno-imovinsko stanje. Erste nekretnine su u mogućnosti brzo odgovoriti na potrebe klijenta (unutar 24 sata) bilo gdje u Hrvatskoj.

Erste nekretnine jedini su ovlašteni procjenitelj nekretnina za sve vrste kreditnog financiranja Erste banke, gdje je predmet zalog nekretnina.

Procjene nekretnina namijenjene su:

  • investicijskim fondovima, kojima pružamo usluge savjetovanja o vrijednosti nekretnina za potrebe donošenja odluke o investiciji. Također, pružamo usluge analize i procjene vrijednosti portfelja za potrebe analize i izvještavanja investitora.
  • tvrtkama s nekretninama u vlasništvu, kojima pružamo kvalitetne informacije o vrijednosti nekretnina radi omogućavanja donošenja kvalitetnijih odluka o upravljanju imovinom.
Zahtjev za procjene/revizije/mišljenja
Informativni letak za procjene nekretnina

Pretraga

Upisane pojmove razdvojite zarezom Detaljna pretraga
  • -
  • -
  • -
Brza pretraga